B-keus Juve doorstaat met moeite laatste test voor Ajax

6 april 2019, 20:19

Juventus heeft in de laatste test voor het duel met Ajax ternauwernood puntverlies voorkomen in de Serie A. Het sterrenensemble uit Turijn, dat met een veredeld B-elftal speelde, kwam in eigen huis tegen AC Milan met moeite tot een 2-1 overwinning en zag Emre Can ook uitvallen met een blessure.

Met de clash in Amsterdam en de straatlengte voorsprong in het achterhoofd, besloot Massimiliano Allegri enkele vaste krachten rust te gunnen. Onder meer Moise Kean, Blaise Matuidi, Sami Khedira, Miralem Pjanic en Giorgio Chiellini begonnen op de bank. Cristiano Ronaldo zat nog altijd niet bij de selectie. Emre Can begon wel vanaf de aftrap, maar raakte drie dagen voor het Champions League-duel geblesseerd en is dus een vraagteken voor de pot tegen Ajax.

AC Milan is volop verwikkeld in de strijd om plek vier en kreeg in Turijn hulp van een oud-speler van de club. Leonardo Bonucci leed kort voor rust onnodig balverlies en aangezien de Milanezen Krzysztof Piatek in de gelederen hebben, werd de fout van de ervaren verdediger vakkundig afgestraft.

In de tweede helft besloot Allegri Kean, Khedira en Pjanic in de brengen. Kort voordat Kean de Argentijn Paulo Dybala afloste, tekende de middenvelder uit Zuid-Amerika voor de gelijkmaker. Nadat hij zelf een strafschop versierde, trof hij vanaf elf meter feilloos doel. Verder kwam Juve echter lange tijd niet, waardoor de Oude Dame met puntverlies en zorgen rondom Can leek af te reizen naar Amsterdam. Vlak voor tijd was het man in vorm Kean die wederom de verlosser voor Juventus was. Hij maakte in de 84e minuut de 2-1 en bezorgde de koploper alsnog een fijne avond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen