Veltman scoort: "In Zeist met revalideren veel moeten afwerken"

6 april 2019, 20:45

Onder meer dankzij een goal van Joël Veltman rekende Ajax relatief eenvoudig af met Willem II. In Tilburg wonnen de Amsterdammers met ruime cijfers (1-4) en de rechtsback kijkt tevreden terug op het voorproefje van de bekerfinale.

In de tweede helft baarde Veltman opzien om met een knappe volley de 1-3 te noteren. Mede daardoor keek Veltman bij FOX Sports met een grijns terug op het duel in Brabant. "Je weet van tevoren dat je gaat spelen, dat was al mooi. Die goal is een extraatje. Het was ook een wereldbal van Dusan Tadic, maar hij zat er goed in."

De verdediger, die zowel centraal achterin als op de rechtsbackpositie uit de voeten kan, geeft toe dat hij na zijn knieblessure veel op doel heeft geschoten. Dat legde hem in Tilburg geen windeieren. "In Zeist heb ik met revalideren veel moeten afwerken, daar leer je toch van."

Dankzij de overwinning is Ajax in ieder geval voor even weer koploper in de Eredivisie. Veltman merkt dat de ploeg vooruit is gegaan ten opzichte van de vorige jaren en hoopt op eremetaal. "De trainingen waren even aanpoten, want we hebben een niveau waar je U tegen zegt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen