Kluivert en Karsdorp winnen en houden zicht op plek vier

6 april 2019, 23:03

Met Justin Kluivert en Rick Karsdorp in de basis heeft AS Roma een belangrijke 0-1 overwinning geboekt bij Sampdoria. De Romeinen kwamen nauwelijks tot kansen tegen de middenmoter, maar wonnen dankzij Daniele de Rossi wel buitenshuis.

Eerder vandaag verloor AC Milan bij Juventus en dus was het treffen tegen Sampdoria een ideaal moment om in te lopen op de Milanezen. Dat lukte in een matige wedstrijd dankzij een goal in het laatste kwartier. Clubicoon De Rossi liet de gasten juichen. Sampdoria kreeg nog kansen in de laatste minuten, maar met wat kunst- en vliegwerk werd de zege over de streep getrokken. Beide landgenoten werden in de tweede helft vroegtijdig gewisseld, Karsdorp kampte namelijk met een spierblessure.

Het gat met AC Milan is na de belangrijke driepunter nog maar één punt. De strijd om de vierde plaats, die recht geeft op Champions League-voetbal, blijft zodoende in volle gang. Atalanta Bergamo, Milan, Torino, SS Lazio en AS Roma staan binnen vier punten van elkaar en Atalanta en Lazio hebben ook nog wedstrijden minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen