Spoorboekje: Kraaijenhof over Juve, Davids en Lippi, ErediVisie

8 april 2019, 07:00   Bijgewerkt: 7 april 2019, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 8 april.

Specials

ErediVisie

De 29ste speelronde van de Eredivisie gaat de boeken in als dé speelronde waarin Ajax de koppositie van PSV van overnam. In onze vaste rubriek ErediVisie blikken we terug op de reilen en zeilen van het afgelopen weekend. Wat viel er allemaal op?

Kraaijenhof over Juventus, Davids en Lippi

Bij de naam Henk Kraaijenhof gaat niet direct bij alle voetballiefhebbers een belletje rinkelen, toch is de atletiektrainer een van de weinige Nederlanders die bij Juventus werkzaam is geweest. Vlak voor de eeuwwisseling stond hij onder contract bij de Oude Dame, met wie hij nog altijd een warme band heeft. Over hamstringblessures, Marcello Lippi en Edgar Davids.

Wedstrijden

Jong PSV - NEC (20.00 uur)

Als we interim-coach Ron de Groot, die samen met Adrie Bogers en Rogier Meijer het seizoen volmaakt als trainer van NEC, mogen geloven, dan gaan de Nijmegenaren zich alsnog plaatsen voor de play-offs. Een goed resultaat bij Jong PSV is daarvoor noodzaak: niet alleen vanwege de punten, maar ook vanwege het geloof. Komt er een schokeffect?

Club Brugge - Standard Luik (20.30 uur)

De play-offs leggen Club Brugge voorlopig nog geen windeieren: de ploeg van aanvoerder Ruud Vormer heeft de eerste twee duels gewonnen en als het vanmiddag ook van Standard Luik wint, heeft het een gaatje met de rest van de ploegen en staat het direct achter koploper Genk. Voor Standard Luik geldt echter hetzelfde: ook zij wonnen de eerste twee duels en doen bij een zege heel goede zaken.

Chelsea - West Ham United (21.00 uur)

Arsenal ging zondagmiddag onderuit op bezoek bij Everton en dus heeft Chelsea de kans om alleen de vierde plaats te grijpen in de Premier League. De ploeg van Maurizio Sarri kende een moeilijke periode, maar heeft inmiddels de weg omhoog weer ingezet. Vier van de laatste zes duels werden gewonnen en als daar een vijfde (uit zeven) bij komt, dan heeft het virtueel een Champions League-ticket in handen.

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong PSV - NEC, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Chelsea - West Ham United, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

22.00 uur: Natafelen met Kees, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen