Post vindt zege Feyenoord terecht: "We brachten te weinig"

7 april 2019, 16:50

VVV-Venlo had zich zondagmiddag zo goed als veilig kunnen spelen, maar ging voor eigen publiek met 0-3 onderuit tegen Feyenoord. De Limburgers hadden na rust een aardige fase, maar waren al met al niet sterk genoeg om het de Rotterdammers echt lastig te maken. Danny Post vindt de zege van Feyenoord derhalve terecht.

VVV incasseerde halverwege het eerste bedrijf het eerste tegendoelpunt. "In de eerste helft stonden we compact en gaven we niet veel kansen weg. We letten één keer niet op en toen lag de bal er gelijk in. De laatste paar wedstrijden gaan de ballen die richting doel er gewoon in. Ze schieten ze ook heel goed binnen, het is niet zo dat we het Lars (Unnerstall, red.) kunnen verwijten", sip Post in gesprek met FOX Sports.

In het laatste kwartier prikte Feyenoord er nog twee bij. "Aan de bal was het niet goed, we brachten te weinig. Als een club als Feyenoord, PSV of Ajax op bezoek komt, dan moet je top zijn en moet het een beetje meezitten. Vandaag hebben we niet goed genoeg gespeeld om aanspraak te maken op een goed resultaat", stelt de aanvoerder van VVV, die ondanks de slechte vorm van VVV niet in paniek raakt. "Net als vorig seizoen hebben we nu op het einde een wat mindere periode. We staan er royaal voor, maar het is nog niet zeker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen