Pasveer: "Lozano zoekt mij op, het was geen strafschop"

7 april 2019, 19:17

Vitesse-keeper Remko Pasveer vond de strafschop die PSV kreeg in de eerste helft van het 3-3 gelijkspel tegen de Arnhemmers onterecht. De sluitpost is van mening dat Hirving Lozano zelf het contact opzocht en dat de bal daarom niet op de stip had gemoeten.

Vijf minuten voor rust stond de Mexicaanse dribbelaar ineens oog in oog met Pasveer na zwak verdedigen van Vitesse. Lozano wilde de keeper omspelen, maar ging naar de grond. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük oordeelde dat Pasveer hierbij een overtreding maakte en wees naar de stip. De keeper zelf vond dat onterecht. "Hij zoekt mij op met zijn rechterbeen", analyseert de oud-doelman van PSV de situatie tegenover FOX Sports. "Ik lig al in de weg en hij speelt de bal breed. Hij gaat voor mij en niet voor de bal, dus ik vond het geen penalty."

Lozano benutte de strafschop en deed dat in de laatste minuut nog een keer. Zo verspeelde Vitesse tot drie keer toe een voorsprong en bleef het met slechts een punt achter. Ondanks een resultaat tegen de voormalig koploper en een aantal cruciale reddingen van Pasveer in de slotfase, is hij niet tevreden. "Als je drie keer op voorsprong komt, moet je winnen. Je wil die 2-1 vasthouden, maar dat gebeurt telkens niet. Daar baal je van."

Lees ook: PSV verliest koppositie in Arnhem na spectaculair duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen