Boze Dumfries baalt van PSV-defensie: "Goals vallen te makkelijk"

7 april 2019, 20:35

PSV-verdediger Denzel Dumfries noemt het 3-3 gelijkspel van zijn ploeg tegen Vitesse "zuur en onnodig". De rechtsback baalt er stevig van dat het zo stabiele PSV vanmiddag zo makkelijk drie goals weggaf en zodoende nu Ajax voor zich moet dulden op de ranglijst.

Na afloop van de wedstrijd zegt een geëmotioneerde Dumfries tegen FOX Sports dat de ploeg zichzelf tekort heeft gedaan. "We hadden hier moeten winnen." Vooral in defensief opzicht liet PSV steken vallen, zegt Dumfries. "Het was niet goed van onze kant, de goals mogen niet zo makkelijk vallen. In deze fase moet je super scherp zijn op het verdedigen van de goal en dat laten we vandaag na. Wij hebben het goed voor elkaar en dan mogen zij niet elke keer scoren."

Desondanks is Dumfries strijdlustig om in de laatste vijf wedstrijden van het seizoen de titel in de Eredivisie binnen te halen. "Wij gaan volle bak voor het kampioenschap, er zijn nog vijf finales. We gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk goals te maken. Zodra ik in de bus stap is het hoofd omhoog en vol voor het kampioenschap."

Lees ook: Van Bommel heeft nog geen zorgen over verliezen koppositie

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen