Vermeer over plek drie: "Geeft geen goed gevoel, maar wel beter"

8 april 2019, 08:49

Feyenoord heeft de derde plaats in de Eredivisie weer in handen na de overwinning op VVV-Venlo, maar een geweldige stemming bezorgt dat de Rotterdammers niet. "Plek drie geeft geen goed gevoel, wel een beter gevoel", vindt keeper Kenneth Vermeer, met in het achterhoofd het verder teleurstellende seizoen van de Stadionclub.

Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. Het duel in Venlo was bijvoorbeeld de eerste uitoverwinning van 2019. "We willen het seizoen afsluiten als derde, meer zit er niet meer in", weet Vermeer. "Ik wil niet zeggen dat we dan afsluiten met een goed gevoel. Wel met een beter gevoel dan als het niet zou lukken. Iedereen weet dat het seizoen niet is gelopen zoals wij hadden gewild. Maar het is voor ons allemaal belangrijk om derde te worden.''

Toekomst

Wat er dan na het seizoen gebeurt met Vermeer, die lang tweede keuze was en weg wilde bij Feyenoord, weet de doelman zelf ook niet. Hij heeft nog een doorlopend contract en technisch directeur Martin van Geel vertrekt na dit jaar. "Er is veel gebeurd. Maar ik maak me niet zo druk, ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt. Laten we gewoon derde worden en daarna verder kijken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen