Matchwinner Cavlan wil nog niet praten over aflopend contract

8 april 2019 – Als het aan FC Emmen ligt, dan speelt Caner Cavlan ook volgend seizoen nog in Drenthe. Toch wil de linksachter, die tegen sc Heerenveen beide doelpunten voor zijn rekening nam, nog niet over een contractverlenging praten. "We moeten eerst maar eens in de Eredivisie zien te blijven", stelt hij.

Matchwinner Cavlan wil nog niet praten over aflopend contract

Tegenover het Dagblad van het Noorden vertelt hij over zijn toekomst. "Ik heb het hier prima naar mijn zin, hoor. Dat is het probleem niet. De trainer geeft me veel vertrouwen en we hebben een leuke en goede groep", weet hij. "Maar ik wil nu alleen maar bezig zijn met voetballen. Ik beslis later pas waar mijn toekomst ligt."

Ongetwijfeld speelt het ook mee of FC Emmen zich staande houdt in de Eredivisie. In dat kader was de 2-0 overwinning op sc Heerenveen zondagmiddag erg belangrijk. "Toen ik tekende bij FC Emmen, wist ik dat we lastige periodes zouden krijgen. Dat kan ook niet anders bij een club die voor het eerst in de Eredivisie speelt. We hebben het de afgelopen weken moeilijk gehad, maar we hebben nu laten zien waartoe we in staat zijn. Al moet dit pas het begin zijn."

Aanstaande vrijdag wacht namelijk het treffen met NAC Breda en ook dat is een cruciaal duel voor Emmen. "We gaan met een heerlijk gevoel naar NAC Breda. Als we daar ook winnen, slaan we een nog veel grotere slag", aldus de strijdvaardige Cavlan.

Eredivisie

gerelateerd