Rutjes vertrekt naar Sparta Rotterdam, FC Utrecht haalt Acheffay

8 april 2019, 13:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nathan Rutjes verlaat Roda JC en keert na dit seizoen terug naar Sparta Rotterdam. De man die nog altijd werkzaam was als medewerker van Stichting Roda JC Midden in de Maatschappij gaat op Het Kasteel diezelfde rol vervullen en gaat daar ook als jeugdtrainer aan de slag. Verder was er ook transfernieuws uit Utrecht.

"Ik ben zeer verheugd om vanaf volgend seizoen deel uit te maken van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam", aldus Rutjes op de clubsite van de Rotterdammers. "Daarnaast wil ik graag, met mijn opgedane maatschappelijke ervaringen, een bijdrage leveren aan de activiteiten van De Betrokken Spartaan. Deze redenen in combinatie met mijn verleden als speler van Sparta Rotterdam hebben mij ertoe besloten om te kiezen voor Sparta Rotterdam."

FC Utrecht haalt Acheffay

Verder maakte FC Utrecht bekend dat het zich versterkt heeft met Hicham Acheffay. De buitenspeler komt over van Vitesse en tekent een contract tot media 2022 in de Domstad, met de optie voor nog een extra jaar. "Hij kan zowel een doelpunt maken als een assist geven, heeft flair en zoekt graag de één-tegen-één op", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. "Hij sluit na de zomerstop aan bij Jong FC Utrecht en met die ploeg kan hij zich in de Keuken Kampioen Divisie verder ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen