'Moniz maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Excelsior'

8 april 2019, 13:43

Ricardo Moniz is op dit moment de belangrijkste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer te worden van Excelsior. Volgens RTV Rijnmond gaat hij 'zeer waarschijnlijk' aan de slag op Kralingen en het gaat dan om een periode van (minimaal) twee maanden. In dat geval maakt hij dus het seizoen vol bij de nummer zeventien van de Eredivisie.

Eerder werd al duidelijk dat Mitchell van der Gaag géén behoefte had aan een snelle terugkeer bij Excelsior, bij wie Adrie Poldervaart vorige week opstapte. André Hoekstra was afgelopen weekend interim-coach bij de Rotterdammers tegen FC Groningen (1-0 verlies), maar is niet in beeld om het stokje definitief over te nemen.

Eerder vielen ook de namen van Robert Molenaar en Albert Stuivenberg: RTV Rijnmond weet echter dat Moniz momenteel absolute hoofdkandidaat is. Ook Voetbal International komt met het nieuws. De coach wacht een flinke uitdaging: niet alleen staat de ploeg op de zeventiende plaats en scoorde het zes van de laatste zeven wedstrijden niet, ook is er een zwaar programma.

Eerst gaan de Rotterdammers op bezoek bij Ajax, later wachten nog Willem II (thuis), ADO Den Haag (uit), AZ (thuis) en Heracles Almelo (uit). Eerder was de trainer werkzaam bij onder andere Jong PSV, RB Salzburg, 1860 München, Notts County, FC Eindhoven en als laatste bij AS Trencin. Met die club schakelde hij Feyenoord nog niet in de Europa League dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen