Overzicht: de geschorsten en spelers op scherp van Ajax en Juve

8 april 2019, 14:05   Bijgewerkt: 8 april 2019, 17:15

Ajax treft woensdagavond in de kwartfinale van de Champions League Juventus en moet het stellen zonder Noussair Mazraoui. De rechtsachter is geschorst voor het treffen in de kwartfinale, terwijl bij de Oude Dame er geen spelers ontbreken met een schorsing. Wel moeten aan beide kanten spelers bij geel de return missen.

Bij Ajax is dat - net als tegen Real Madrid - de gehele achterhoede, met uitzondering van de vervanger van Mazraoui. Dat is vermoedelijk Veltman en hij pakte nog geen enkele prent deze Champions League-campagne. Daley Blind, Matthijs de Ligt, Nicolas Tagliafico, Donny van de Beek én Hakim Ziyech moeten bij een gele kaart wel de return in Turijn missen. Voor de eerst vier gold dat overigens bij de dubbele ontmoeting van Real Madrid ook al.

Ook bij Juventus is er een duo dat moet oppassen met het pakken van kaarten: Blaise Matuidi - die tegen Atlético Madrid zich ook al twee duels moest inhouden - staat op scherp, net als Federico Bernardeschi. Hij ging tegen Atlético op de bon en moet bij een gele kaart de return in het Allianz Stadium missen.

Ajax: Daley Blind, Matthijs de Ligt, Nicolas Tagliafico, Donny van de Beek én Hakim Ziyech

Juventus: Blaise Matuidi en Federico Bernardeschi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen