Gisteren gemist: Ronaldo inzetbaar, Moniz naar Excelsior

9 april 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 8 april.

'Ronaldo na training zonder problemen inzetbaar tegen Ajax'

Cristiano Ronaldo reist met Juventus mee naar Amsterdam. Hij trainde maandag zonder problemen, melden media uit Italië. Volgens Gazzetta dello Sport is de Portugees woensdag dan ook inzetbaar tegen Ajax. Het meedoen van Emre Can is daarentegen haast onmogelijk.

Zaakwaarnemer Bergwijn bevestigt interesse van Inter

Steven Bergwijn staat in belangstelling van Internazionale. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Fulco van Kooperen, die al sprak met technisch directeur Piero Ausilio. "Iedere club die Steven bewondert en hem de juiste basis geeft voor een vervolgstap in zijn carrière, is een serieuze kandidaat. De Nerazzurri zijn dat zeker", aldus Van Kooperen.

Officieel: Moniz moet Excelsior behoeden voor degradatie

Excelsior heeft Ricardo Moniz bereid gevonden het seizoen af te maken. De 54-jarige Rotterdammer volgt de opgestapte Adrie Poldervaart op, zo meldt de club maandagavond. Hij moet Excelsior zien te behoeden voor degradatie. Moniz leidt dinsdag voor het eerst de training van de Kralingers.

Tagliafico legt aanbieding van Ajax naast zich neer

Nicolas Tagliafico heeft contractverlenging bij Ajax geweigerd. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper. Volgens de belangenbehartiger vindt de 26-jarige Argentijn het komende zomer tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière.

Gözübüyuk en Slutsky kibbelen verder

Serdar Gözübüyuk verbaast zich zeer over de tirade van Leonid Slutsky. Beide mannen kwamen maandag aan het woord in Peptalk, waar Gözübüyuk via Facetime inbelde en Slutsky aan tafel zat. De trainer van Vitesse liet weten dat hij vooral antwoord wilde op zijn vragen over beslissingen in competitieduel met PSV, maar die niet kreeg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen