'Fortuna kampt met financiële problemen: sponsoren springen bij'

9 april 2019, 07:31

Fortuna Sittard kampt met financiële problemen. Om die storm te kunnen overleven, is een aantal sponsoren bijgesprongen om de Sittardenaren te helpen. Volgens bronnen rondom de club is de situatie niet zo penibel dat de toekomst van de club direct op het spel staat, maar moet er 'wel echt iets gebeuren'.

Dat schrijft 1Limburg over de financiële positie van de Limburgers. Volgens de bronnen zou Fortuna Sittard hebben gerekend op winterse uitgaande transfers, maar daarvan was uiteindelijk geen sprake. Door een flink aantal blessures achterin moest de club zelf wél de markt op. De situatie is nog niet zo nijpend dat er geen salarissen meer betaald kunnen worden.

Niet alleen financieel gaat het moeizaam met de promovendus, ook sportief heeft het de wind niet in de zeilen. In de laatste acht duels werd er slechts eenmaal gewonnen met een rampzalig doelsaldo (9 voor, 27 tegen), ook werd de vrije val op de ranglijst ingezet. In speelronde 21 stond de ploeg nog negende en het zakt nu met de week veder af tot de huidige veertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen