Gözübüyük krijgt géén duel, Ajax heeft Van Boekel

9 april 2019, 12:10   Bijgewerkt: 9 april 2019, 12:16

Serdar Gözübüyük is komend weekend door de KNVB niet ingepland voor een wedstrijd in de Eredivisie of Eerste Divisie. De oefenmeester lag afgelopen weekend flink onder vuur nadat Leonid Slutsky los ging over zijn optreden en wordt mogelijk dus uit de wind gehouden.

Dat blijkt uit de aanstellingen van de KNVB. Ajax staat tegen Excelsior onder leiding van Pol van Boekel, waar Siemen Mulder als VAR fungeert. PSV heeft Allard Lindhout als scheidsrechter, waarbij Jochem Kamphuis de videoreferee is. Bas Nijhuis keert terug in de Eredivisie met de Noordelijke derby nadat hij buitenspel stond met een knieblessure. Dat laatste weken was hij actief in de Eerste Divisie. De degradatiekraker tussen NAC Breda en FC Emmen wordt geleid door Mario Diks.

Gözübüyük lag flink onder vuur afgelopen weekend bij Slutsky: de coach sprak van de 'slechtste scheidsrechter ter wereld' en noemde de arbiter onder andere 'arrogant'. Zelf keek Gözübüyük terug op zijn optreden in Arnhem en kwam tot [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/348629/gozubuyuk-een-echte-fout-gemaakt-bij-vitesse-psv/,_blank,één grote fout]. De KNVB heeft inmiddels een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/348603/knvb-start-onderzoek-naar-slutsky-van-der-werf-mist-een-duel/,_blank,vooronderzoek ]ingesteld naar het incident. 

Als Tadic én Ziyech een doelpunt maken namens Ajax tegen Juventus

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen