'Argentijnse bondscoach Scaloni in het ziekenhuis na aanrijding'

9 april 2019, 13:09   Bijgewerkt: 9 april 2019, 14:00

Een schokkend bericht uit Spanje: Lionel Scaloni, de bondscoach van Argentinië, heeft op de Balearen - een Spaanse eilandengroep - een ongeluk gehad. De keuzeheer is, terwijl hij aan het fietsen was, aangereden door een auto en is in het ziekenhuis de Son Espases. Dat schrijven diverse Spaanse media, die ook weten dat hij inmiddels alweer ontslagen is uit het ziekenhuis.

Dinsdagochtend rond een uur of tien zou het incident hebben plaatsgevonden, zo weet Diario de Mallorca. Over de ernst van de situatie of oorzaak van de toedracht is verder nog niets bekend: ook de Argentijnse bond heeft officieel nog niets gecommuniceerd over de bondscoach. Volgens El Mundo Deportivo valt zijn huidige staat niet mee, maar is het ook niet heel slecht. Hij zou vooral verwondingen in zijn gezicht hebben opgelopen. 

Scaloni is sinds het WK 2018 bondscoach van de Argentijnen: officieel nog als interim-coach als opvolger van Jorge Sampaoli. De veertigjarige oud-verdediger was als voetballer actief in Argentinië, Engeland, Spanje en Italië. Naar verluidt is de bestuurder van de auto doorgereden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen