Feyenoord verrast Zwarts met opzeggen contract: "Teleurgesteld"

9 april 2019, 17:26

Tot verrassing van Joël Zwarts zegde Feyenoord zijn aflopende contract op. Twee weken geleden dacht de negentienjarige aanvaller dat de club de optie zou lichten. "Ik zou onder contract blijven bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel zei dat ik mij daar helemaal geen zorgen om hoefde te maken", zegt Zwarts.

"Maar nu opeens kreeg ik te horen dat ze toch op hun woorden terug moesten komen. Feyenoord laat me na dit seizoen niet meer terugkeren", reageert Zwarts tegenover het Algemeen Dagblad. De jongeling speelt de tweede seizoenshelft op huurbasis voor FC Dordrecht, waar hij een goede indruk maakt. "Dan hoop je toch op een terugkeer. Er komt met Jaap Stam ook nog eens een nieuwe trainer naar de Kuip. Ik zat in een moeilijke situatie voor de winterstop bij Feyenoord. Ik mocht niet meer in de jeugd spelen en het tweede elftal kwam weinig in actie. Dan is het gewoon lastiger om jezelf te ontwikkelen."

Het besluit van Feyenoord doet Zwarts pijn. "Zeker omdat ik eerst de toezegging had om terug te mogen keren. Waarom dat niet meer zo is, hebben ze niet verteld. Natuurlijk had ik dolgraag voor mijn kans geknokt bij Feyenoord. Maar nu ben ik transfervrij en kan ik een nieuwe route uitstippelen. Ik ben teleurgesteld, maar niet uit het veld geslagen. Dat laatste ben ik nooit. De voetballerij is nog niet van Joël Zwarts af."

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Lees ook: Feyenoord verlengt met Evora

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen