Cristiano Ronaldo is op tijd hersteld en start tegen Ajax

9 april 2019, 19:31   Bijgewerkt: 9 april 2019, 19:37

Het heeft er alle schijn van dat Cristiano Ronaldo woensdagavond aan de aftrap verschijnt tegen Ajax. De sterspeler van Juventus is opgenomen in de wedstrijdselectie en Massimiliano Allegri is van plan om de Portugees op te stellen. "Tenzij er iets geks gebeurt, start Ronaldo", aldus de trainer.

Allegri kan geen beroep doen op Giorgio Chiellini, de steunpilaar in de defensie van de Italiaanse grootmacht. Daniele Rugani zal hem tegen Ajax vervangen, vertelt de 51-jarige coach tegenover Sky Sports Italia. "Het is jammer dat Chiellini en Can er niet bij zijn. De rest is wel fit. Douglas Costa is terug en Paulo Dybala heeft een goede trainingssessie achter de rug."

Juventus wil woensdag geen herhaling van de heenwedstrijd in de achtste finale tegen Atlético Madrid. Toen verloren de Italianen met 2-0. "Atlético heeft een compleet andere speelstijl dan Ajax, dat veel meer open speelt. Daar zullen we slim mee moeten omgaan", gaat Allegri verder. De coach onderschat de ploeg van trainer Erik ten Hag niet. "We hebben allemaal gezien wat Ajax heeft gedaan tegen Real Madrid. We moeten daar lering uit trekken om te voorkomen dat het ons ook overkomt."

Denk jij dat Tadic voor en na rust scoort? Win tot 23 (!) keer je inzet terug bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen