Pochettino vreest voor einde seizoen Spurs-captain Kane

9 april 2019, 23:53

Tottenham Hotspur won dinsdagavond de heenwedstrijd van de kwartfinale van de Champions League tegen Manchester City (2-0), maar zag Harry Kane met een enkelblessure uitvallen. De aanvoerder van de Spurs raakte in een duel met Fabian Delph geblesseerd, vroeg direct een wissel aan en zocht al hinkend de catacombes op. Mauricio Pochettino vreest de komende tijd niet over Kane te kunnen beschikken.

"Het ziet er niet goed uit, maar we moeten het de komende paar dagen in de gaten houden. Zijn enkel was erg pijnlijk", reageert Pochettino via de officiële clubkanalen. In een interview met BT Sport lijkt de Argentijn al rekening te houden met een lange afwezigheid van zijn spits. "Het is heel erg treurig. Het wordt zwaar en we zullen hem missen - misschien wel voor de rest van het seizoen."

Eerder dit seizoen was Kane ook al een tijdje uit de roulatie vanwege een enkelblessure. De aanvaller van Tottenham Hotspur stond toen iets langer dan een maand aan de kant. "Hij heeft last van dezelfde enkel en het lijkt om een vergelijkbare blessure te gaan", aldus Pochettino.

Denk jij dat Ajax een punt pakt tegen Juventus? Zet in en wint tot ruim drie keer je inzet!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen