Seuntjens verlaat VVV-Venlo en flirt met NAC Breda

10 april 2019, 08:01

Ralf Seuntjens heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar NAC Breda. Het aflopende contract van de aanvaller bij VVV-Venlo werd na vier seizoenen niet verlengd, waardoor hij in de zomer transfervrij de overstap zou kunnen maken.

De 29-jarige aanvaller heeft een goed gevoel bij NAC, ondanks dat het allerminst zeker is of de club volgend seizoen nog in de Eredivisie speelt. "Mijn buren zijn seizoenkaarthouders, ze praten vaak over NAC", zegt de 29-jarige tegen BN De Stem. "En een goede maat van mij huurt als sponsor een box in het stadion. Soms stuurt hij een berichtje met alleen het logo van NAC."

Aanvankelijk leek het erop dat Seuntjens bij VVV zou blijven. Hij zette in de onderhandelingen in op een driejarig contract. "Het werd twee jaar, maar we zijn er niet uitgekomen op de inhoud ervan. Vier seizoenen VVV is een mooie tijd. Wat ik nog wil, is gewoon lekker voetballen, Dat is het voornaamste. Eredivisie, top Eerste Divisie; het maakt mij niet zoveel uit. Het buitenland ambieer ik ook, maar dan moet wel het hele verhaal kloppen. Ik neem geen overhaaste beslissingen. Ik kan nog zeker drie tot vier jaar mee. Al is het maar richting de supporters: ik denk dat het gesprek met NAC er gaat komen."

Denk jij dat Tadic voor en na rust scoort? Win tot 23 (!) keer je inzet terug bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen