Son na winst op Manchester City: "Wij geven nooit op"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 april 2019 – Tottenham Hotspur heeft de eerste tik uitgedeeld aan Manchester City in de kwartfinales van de Champions League. De Londenaren wonnen in hun nieuwe stadion met 1-0 dankzij een goal van Son Heung-min. De matchwinner is trots.

Son na winst op Manchester City: "Wij geven nooit op"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Zuid-Koreaan schoot de bal in de tweede helft hard langs Ederson nadat hij de bal op de achterlijn ternauwernood binnen hield. "We hebben gevochten voor een goed resultaat, tot de laatste minuut", zei Son na het duel. "Als team geven we nooit op. In de eindfase waren wij beter dan City, dus onze overwinning was verdiend. Ik houd van dit stadion. Het is heerlijk om hier te spelen en ik ben heel dankbaar dat ik dat mag doen."

Er was ook slecht nieuws voor Tottenham. Aanvaller Harry Kane, die zo belangrijk is voor de ploeg, viel uit met een zware enkelblessure. "Hopelijk valt het mee. We wisten niet wat er met hem aan de hand was, maar we bleven erin geloven. Zijn vervanger Lucas Moura bracht nieuwe energie. Mede daardoor kon we het duel goed afsluiten."

Denk jij dat Ajax een gelijkspel pakt tegen Juventus? Zet in en wint tot ruim drie keer je inzet!

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd