Van Persie en St. Juste op de weg terug, Haps voorlopig 'out'

10 april 2019, 18:10

Goed en minder goed nieuws uit de ziekenboeg van Feyenoord. Robin van Persie en Jeremiah St. Juste worden steeds fitter en kunnen zaterdag tegen Heracles Almelo mogelijk weer van waarde zijn voor hun club. Ridgeciano Haps, die afgelopen weekend tegen VVV-Venlo uitviel, is de komende tijd niet inzetbaar.

Van Persie ontbrak de laatste twee wedstrijden bij Feyenoord, maar nadert zijn rentree. "Robin is terug op het trainingsveld, dus dat ziet er heel goed uit. De komende dagen zal blijken of dat voldoende is om zaterdag te halen", aldus Giovanni van Bronckhorst in gesprek met Feyenoord TV. Ook St. Juste wordt steeds fitter. "Hij heeft vandaag (woensdag, red.) de groepstraining hervat en we zullen elke dag de reactie moeten bekijken. Al met al is het heel positief dat hij weer met de groep op het veld staat."

Haps viel zondag in De Koel uit met een knieblessure. Door een andere blessure miste hij dit seizoen al heel veel wedstrijden. "Het gaat nog niet zo goed met hem", zegt van Bronckhorst. "Hij heeft last van zijn knie en is zaterdag zéker niet inzetbaar. We zullen deze week moeten afwachten hoe lang het gaat duren."

Als Tadic én Ziyech een doelpunt maken namens Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen