Liverpool in gesprek met Bellamy

20 juni 2006, 10:38

Liverpool wil zich versterken met Craig Bellamy. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Blackburn Rovers, maar deze club heeft Liverpool inmiddels toestemming gegeven om met Bellamy te gaan praten. Op Anfield Road moet Bellamy de opvolger worden van Djibril Cisse, die op huurbasis vertrekt naar Olympique Marseille.

Bij Blackburn wil men dolgraag verder met de 26-jarige Bellamy, maar preses John Williams vreest dat de aanvaller uit Wales zal zwichten voor de aanbieding uit Liverpool. "We hebben hem duidelijk gemaakt dat we hem graag willen behouden, er ligt zelfs een nieuw contract voor hem klaar. Hij past in onze plannen voor de toekomst, maar de bal ligt nu bij hem. Hij zal de knoop door moeten hakken", aldus de voorzitter.

Naar verluidt heeft Liverpool bijna tien miljoen euro over voor de aanvaller, die in het verleden onder meer jarenlang uitkwam voor Newcastle United. Daar vormde hij een gevreesd duo met clubicoon Alan Shearer. Dit seizoen maakte hij dertien doelpunten in 22 wedstrijden voor Blackburn Rovers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen