Spoorboekje: NAC tegen Emmen, Memphis in actie met Lyon

12 april 2019, 07:00   Bijgewerkt: 11 april 2019, 23:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 12 april.

Wedstrijden

NAC Breda - FC Emmen (20.00 uur)

Een absolute degratiekraker in de Eredivisie en voor NAC Breda lijkt het de laatste kans om nog de laatste plek kwijt te raken: als de formatie van Ruud Brood wint, dan nadert het Excelsior, dat later dit weekend op bezoek gaat bij Ajax, tot op twee punten. Dan ligt de strijd weer helemaal op: bij een verlies is degradatie zeer nabij en zet FC Emmen een stap naar rechtstreeks lijfsbehoud. 

1. FC Nürnberg - Schalke 04 (20.30 uur)

Na het zure en dure puntverlies van vorige week tegen Eintracht Frankfurt is Huub Stevens ongetwijfeld uit op revanche. De Nederlandse oefenmeester slaat bij een overwinning op bezoek bij de nummer zeventien een reuzenslag en dan kan het in elk geval rechtstreekse degradatie zo goed als vermijden. Mocht Die Knappen echter onderuit gaan tegen het team met Virgil Misidjan, dan worden het nog zware weken voor Stevens. 

FC Nantes - Olympique Lyon (20.45 uur)

De trainer van Memphis Depay, Bruno Génésio, staat serieus onder druk bij Lyon. Hoewel zijn elftal op de derde plaats staat in de Ligue 1, is het de laatste tijd kommer en kwel en werd ook de Franse bekerfinale misgelopen. De Nederlandse aanvaller is door zijn wisselende prestaties zijn plek ook niet zeker, terwijl Kenny Tete nog aan het terugkomen is van zijn blessure. Toont Lyon tegen Nantes beterschap?

Voetbal op tv

20.00 uur: NAC Breda - FC Emmen, FOX Sports 1, live verslag van het Eredivisie-duel

20.00 uur: FC Twente - Telstar, FOX Sports 2, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.00 uur: Schakelkanaal Eerste Divisie, FOX, live verslag van alle duels in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, talkshow voer voetbal

20.30 uur: 1. FC Nürnberg - Schalke 04, FOX Sports 6, live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Standard Luik - Anderlecht, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Jupiler Pro League

21.00 uur: Leicester City - Newcastle United, Ziggo Sport Voetbal, live verslag in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen