Robben twijfelt serieus of hij nog gaat spelen voor Bayern

11 april 2019, 14:39

Arjen Robben houdt er serieus rekening mee dat hij zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor Bayern München. Sinds bekend werd dat de aanvaller na dit seizoen vertrekt, kwam hij niet meer in actie voor de Bundesliga-koploper. Robben kwakkelt al maanden met zijn fitheid.

"Ik heb mijn zorgen en ben niet zeker of ik dit seizoen nog voor Bayern speel", uit hij zijn twijfels aan Sky. Robbens laatste optreden voor Bayern dateert van eind november. Een mysterieuze bovenbeenblessure hield hem al maanden aan de kant. Twee ontstoken kiezen speelden het herstel ook nog eens parten. Robben meldde zich vorige maand wel weer op het trainingsveld, maar raakt hij telkens niet fit. "Het is frustrerend om niet te weten wat mij precies mankeert."

De tijd dringt voor Robben, want Bayern speelt nog zes competitiewedstrijden, een halve finale van de beker en dus mogelijk een finale van de DFB Pokal. Ook is onduidelijk waar volgend seizoen zijn toekomst ligt. "Natuurlijk komen er telefoontjes en verzoeken binnen van clubs, maar ik wil eerst weer gewoon op het veld staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen