Gisteren gemist: Chelsea, Arsenal en Benfica doen goede zaken

12 april 2019, 00:30   Bijgewerkt: 11 april 2019, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 11 april.

Van Dijk en Neres krijgen plaatsje in CL-sterrenformatie

Virgil van Dijk en David Neres zijn door de UEFA opgenomen in het Team of the Week van de Champions League. Beide spelers van respectievelijk Liverpool en Ajax maakten zoveel indruk, dat ze een plek in het sterrenteam hebben gekregen.

Van Ginkel krijgt terugslag in herstel van knieblessure

Marco van Ginkel heeft te maken gekregen met een fikse domper. De 26-jarige middenvelder werd afgelopen zomer geopereerd aan de voorste kruisband van zijn rechterknie, en moet nog even wachten op zijn rentree.

'Transfer Pierie zo goed als afgerond; verdediger bijna Ajacied'

De overstap van Kik Pierie naar Ajax is bijna rond. De achttienjarige verdediger van sc Heerenveen was vandaag (donderdag) in Amsterdam om de laatste formaliteiten rondom zijn transfer af te ronden. Op korte termijn zal de jeugdinternational gepresenteerd worden bij de koploper van de Eredivisie.

Vrees Tottenham komt uit met zware blessure spits Kane

Harry Kane heeft tegen Manchester City inderdaad een zware blessure opgelopen. De Engelsman van Tottenham Hotspur viel dinsdag uit tijdens het Champions League-duel en heeft een 'ernstige' enkelkwetsuur, meldt de Engelse club.

Arsenal overklast Napoli, maar dient genadeklap niet toe

Arsenal heeft donderdag nagelaten om het tweeluik met Napoli in de kwartfinale van de Europa League direct van alle spanning te ontnemen. De Engelse topclub was donderdag meerdere maten te groot voor de Italiaanse ploeg, maar hield de spanning er enigszins in door slechts met 2-0 te winnen.

Supertalent schiet Benfica op rozen, ook Valencia wint ruim

Benfica en Valencia staan al met één been in de halve finale van de Europa League. De ploeg uit Portugal won in eigen huis het doelpuntenspektakel van Eintracht Frankfurt met 4-2. Supertalent João Félix scoorde drie keer. Villarreal leek een 1-1 gelijkspel tegen Valencia over de streep te trekken, maar de bezoekers sloegen in de blessuretijd nog genadeloos toe: 1-3. En Chelsea is er nog niet, al won de ploeg wel moeizaam op bezoek bij Slavia Praag: 0-1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen