Nijland noemt de interesse van FC Barcelona in Reis 'zeer serieus'

12 april 2019, 07:40

De interesse van FC Barcelona in Ludovit Reis is zeer serieus. Eerder deze week kwam het bericht naar buiten dat de Catalaanse grootmacht achter de mannetjesputter van FC Groningen aan zit en inmiddels heeft directeur Hans Nijland - voor het eerst - laten weten dat de interesse inderdaad concreet is.

Dat doet hij tegenover De Telegraaf. Volgens de algemeen directeur wordt er komend weekend gesproken tussen beide clubs en was FC Barcelona vorige week met een zware delegatie afgereisd naar het hoge noorden. Vooral bij Nederlander Onder 19 jaar heeft hij een goede indruk gemaakt op de Catalaanse scouts.

Anders dan met Frenkie de Jong zal Reis overigens niet direct aansluiten bij de hoofdmacht in Catalonië, wel schijnt de club een gedegen plan te hebben met de middenvelder.

Reis speelde op jonge leeftijd al meer wedstrijden voor FC Groningen dan iedere andere voetballer, behalve Arjen Robben en Ronald Koeman. Inmiddels staat de teller al bijna op vijftig duels (44). Ondanks alle winterse aanwinsten heeft hij zijn basisplaats behouden onder Danny Buijs en zijn goede spel is blijkbaar niet alleen in het noorden opgevallen.

Lees ook: 'FC Barcelona heeft interesse voor Groningen-speler Reis'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen