Bertrams spaart oude liefde PSV niet: "Wij willen winnen"

12 april 2019, 08:07

Nigel Bertrams werd opgeleid door PSV, maar staat inmiddels in het doel van De Graafschap, komend weekend tegen de Eindhovenaren. Toch is de doelman niet van plan om zijn oude werkgever te sparen in het onderlinge duel. "Zondag telt alleen mijn prestatie voor het team en is het gewoon en kwestie van de liefde uitschakelen."

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Hoewel zijn hele familie PSV-supporter is, hoopt hij op een stunt in Eindhoven. "Wij willen winnen. De Graafschap is een schitterende club die op het hoogste niveau thuishoort. Dat is het enige waar wij mee bezig zijn", vertelt de goalie, die in de nek-aan-nek-strijd bovenin wél een voorkeur heeft.

"Ik hoop natuurlijk dat PSV kampioen wordt. Wij spelen thuis ook nog tegen Ajax en gaan daarin natuurlijk ook alles op alles zetten om iets uit de wedstrijd te slepen. Wonderen bestaan, heeft iedereen drie jaar geleden gezien", doelt hij op de kampioenswedstrijd van de Amsterdammers die gelijkspeelden tegen De Graafschap dankzij een treffer van Bryan Smeets. Ditmaal is het duel op de voorlaatste speeldag.

Vertrouwen heeft Bertrams wel in een goede afloop. "In geen enkele wedstrijd waren we na de winterstop voetballend minder dan de tegenstander", vond de keeper, die ondanks de naderende terugkeer van Hidde Jurjus in het doel wil blijven staan van De Superboeren. "Ik wil de rest van de competitie belangrijk blijven voor de ploeg en blijven staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen