Heerenveen denkt net als PSV aan meerdere hoofdsponsoren

12 april 2019, 09:02

SC Heerenveen krijgt mogelijk net als PSV meerdere hoofdsponsoren vanaf volgend seizoen. De huidige hoofdsponsor GroenLeven wil met het thema duurzaamheid zo'n vijf á tien bedrijven strikken om als partner hoofdsponsor aan te sluiten bij de Friese club. Eerder dit seizoen kwam men in Eindhoven met de primeur van een dergelijke constructie.

Dat weet de Leeuwarder Courant. 'Geheel duurzaam' moet dan de overkoepelende term worden waarmee de sponsoren op het shirt van SC Heerenveen gaan prijken. Eerder dit seizoen sloot PSV met meerdere bedrijven een miljoenendeal, die onder de naam [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/347911/metropoolregio-brainport-eindhoven-nieuwe-hoofdsponsor-psv/,_blank,Metropoolregio Brainport Eindhoven] op het shirt pronken.

Het idee van GroenLeven is inmiddels geopperd bij SC Heerenveen, maar het bedrijf heeft nog geen officiële reactie gehad. Wel wordt er onderzoek gedaan door de club hoe zo'n 'sponsorconsortium' gehaald kan worden. Eerder was er nog wat onrust over de nieuwe hoofdsponsor van komend seizoen; Heerenveen ging - zonder medeweten van GroenLeven - namelijk actief op zoek naar een nieuwe partner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen