Sarri neemt afstand van racisme en gaf Hazard liever rust

12 april 2019, 12:04   Bijgewerkt: 12 april 2019, 12:26

Maurizio Sarri heeft afstand genomen van de zingende Chelsea-fans. In video op internet werden supporters van The Blues in Praag zingend opgenomen met onder andere de tekst 'Salah is een bommenwerper'. Daar distantieert de Italiaan zich van en schaart zich achter het statement van de club.

'We vinden elk discriminerend gedrag verschrikkelijk. We zullen zeer strenge maatregelen nemen tegen elke persoon die dergelijk gedrag tentoonspreidt', liet de club in een reactie weten en Sarri gaf aan het daar volledig mee eens te zijn. Komend weekend is Liverpool de opponent in de Premier League.

Ook ging hij in op de met 0-1 gewonnen wedstrijd tegen Slavia Praag, waarin hij Eden Hazard - anders dan hij van plan was - in de pauze liet invallen. "Ik wilde hem wel op de bank bij het begin van de wedstrijd, want ik had een voorgevoel dat we het moeilijk zouden hebben in Praag, en dat ik hem wellicht zou moeten gebruiken", zei hij geciteerd door Sporza over het feit waarom hij wel bij de selectie zat.

Liever had hij de Belg helemaal rust gegeven, maar dat kon niet. Sarri: "Naar mijn mening moest hij rusten. Eigenlijk was hij out voor deze match. Of Hazard in Londen aan de match zal beginnen? Dat is goed mogelijk, maar ik moet afwachten hoe de laatste twee trainingen zullen verlopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen