Wormuth ziet Feyenoord als de grote favoriet voor onderling duel

12 april 2019, 14:01

Frank Wormuth ziet Feyenoord als de grote favoriet voor het onderlinge treffen van komend weekend. Hoewel de Duitser - zoals altijd - hoopt op een goed resultaat, stelt hij zich uiterst nederig op. "De waarschijnlijkheid dat we morgen winnen is gering, Feyenoord behoort tot de beste vier teams van Nederland en we spelen ook nog uit."

Dat vertelt hij op de clubsite over het duel van aanstaand weekend. "Alle spelers moeten zaterdag hun maximale niveau halen en dan hebben we ook nog wat geluk nodig", beseft hij. "Natuurlijk heeft Heracles Almelo de laatste jaren vaak verloren van Feyenoord, maar dat ligt ook aan de kwaliteiten van de tegenstander. Het is altijd mogelijk die serie te doorbreken en daar gaan we voor."

Dat moet het, naast de langdurig geblesseerden Robin Pröpper (knie), Niels Leemhuis (lies) en Sebastian Jakubiak (nog niet wedstrijdfit), ook doen zonder de geschorste Lerin Duarte. Wormuth kiest Jesper Dost als zijn vervanger. "Jesper is een speler die ons enorm helpt, hij loopt veel, werkt hard en is een goede passer", aldus de coach over zijn keuze.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen