Feyenoord heeft Van Persie terug tegen Heracles Almelo

12 april 2019, 14:43   Bijgewerkt: 12 april 2019, 17:13

Giovanni van Bronckhorst kan tegen Heracles Almelo weer een beroep doen op Robin van Persie. De 35-jarige aanvaller miste door een kuitblessure de duels met sc Heerenveen en VVV-Venlo, maar is zaterdag weer van de partij. "Hij is klachtenvrij", aldus Van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond.

Tijdens Van Persie's afwezigheid scoorde Nicolai Jørgensen twee keer. De terugkeer van de aanvoerder houdt niet in dat de Deense aanvaller naar de bank wordt verwezen. "Het is een optie om Jørgensen en Van Persie samen op te stellen", vervolgt de trainer, die geen beroep kan doen op Dylan Vente (schorsing), Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps (beiden geblesseerd).

De linksback van Feyenoord liep in Venlo een knieblessure op en heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. "Hij heeft nog wat zwelling in zijn knie. Hij is tegen Heracles niet inzetbaar en in de komende wedstrijden ook niet. Voor Haps persoonlijk jammer dat hij niet een constante reeks kan maken. Voor mij als trainer en voor de club ook." 

Feyenoord heroverde afgelopen weekend de derde plaats door zelf te winnen van VVV-Venlo (3-0), terwijl AZ punten morste tegen De Graafschap (1-1). De Rotterdammers hebben als doel om op de derde plek te eindigen. Na het duel met Heracles treft Feyenoord nog directe concurrent AZ, NAC Breda, Fortuna Sittard en ADO Den Haag.

Lees ookWormuth ziet Feyenoord als de grote favoriet voor onderling duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen