Eiting verwacht dit seizoen niet meer in actie te komen voor Ajax

12 april 2019, 17:33

De kans is groot dat Carel Eiting dit seizoen niet meer in actie komt voor Ajax. De 21-jarige middenvelder ging in januari onder het mes en is sindsdien aan het revalideren. "Dat doe ik ergens anders dan bij Ajax, daar ben ik zes dagen in de week mee bezig. Dat is fors, maar het goed goed en mijn knie maakt stappen", vertelt Eiting aan Ajax TV.

In de tweede seizoenshelft kwam Eiting niet in actie. "Ik heb een meniscusoperatie gehad. Er zaten waarschijnlijk wat scheurtjes in mijn meniscus, want die was op een gegeven moment dubbel geklapt. Er ontstond een cyste, waardoor ik een jaar met bepaalde klachten heb rondgelopen. Het was altijd goed genoeg om mee te spelen, maar uiteindelijk werd de pijn te erg. Het was een heel moeilijke beslissing, maar wel de beste", legt Eiting uit.

Nog altijd is Eiting niet helemaal hersteld. De middenvelder doet nog altijd niks met bal. Zijn rentree laat daardoor waarschijnlijk nog even op zich wachten. "Ik denk dat dit seizoen een lastig verhaal wordt. Je weet het nooit, er is altijd hoop. En anders volgend seizoen, in de voorbereiding", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen