Lukkien spreekt van gemiste kans door gelijkspel in Breda

13 april 2019, 09:25

Dick Lukkien beseft dat FC Emmen zaterdag geweldige zaken kon doen in de degradatiestrijd door te winnen bij NAC Breda. De promovendus drukte echter niet door en liet NAC ontsnappen: 1-1. De oefenmeester ziet het als een gemiste kans.

Emmen staat vijftiende met 29 punten, maar had dus geweldige zaken kunnen doen. "We hadden ze liggen, maar we hebben ze in leven gehouden. Dat is doodzonde", zegt Lukkien tegen RTV Drenthe. Hij zag dat zijn ploeg al snel verdiend op voorsprong kwam. "We deden het goed. Het stond prima en we hebben bij vlagen aardige aanvallen opgezet, alleen vergeten we de trekker over te halen na de 0-1. Vooral de kans die Jafar Arias kreeg vlak voor de gelijkmaker moet gewoon binnen. Daar moet hij gewoon beter anticiperen."

Een foutje van Kjell Scherpen zorgde voor de 1-1 in de slotfase. Zelfs daarna had Emmen het nog naar zich toe kunnen trekken, weet Lukkien. "Toch hadden we een minuut na de gelijkmaker de 1-2 moeten scoren. Zeker Michael de Leeuw, die je graag in zo'n positie wil zien komen, moet zo'n bal maken."

Lees ook: Emmen-uitvaller Jansen baalt: "Nu kan de stress toeslaan"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen