Pusic haalt hard uit naar media: "Schandalige handelingen"

13 april 2019, 13:01

Marino Pusic zag FC Twente vrijdag met 1-0 winnen van Telstar, maar liep na de wedstrijd toch met een vervelend gevoel rond. De coach van de Tukkers zit behoorlijk in zijn maag met het feit dat de lokale en regionale pers hem geregeld bekritiseren.

Pusic neemt in de lokale en regionale media geregeld kritische geluiden waar. De oefenmeester vindt dat een slechte zaak. "Dat slaat echt nergens op. Het zijn schandalige handelingen van de lokale pers", reageert Pusic tegenover NPO Radio 1. "En ze spreken zichzelf alleen maar tegen. Inhoudelijk zijn ze ook heel zwak. Ze zijn echt belachelijk. Ze doen dit al het hele jaar en het is echt op de persoon gericht.. Als je ziet waar we vandaan komen en ziet wat we gepresteerd hebben ben ik bijzonder trots", vervolgt Pusic. "Als je dit een jaar geleden tegen die mensen had gezegd dan hadden ze allang in polonaise gelopen. Misschien zijn ze hier gewend om Champions League te spelen, maar dan zijn ze vergeten dat dat verleden tijd is."

Pusic krijgt bij het radiostation ook de vraag of de clubleiding nog achter hem staat. Ook op die vraag reageerde hij gepikeerd. "Dat moet je aan hen vragen", was zijn reactie. "We werken hartstikke prima samen. Maar het is geen wonder dat deze club al jarenlang in de problemen zit. Als je ziet dat geen enkele trainer de afgelopen tien jaar hier zijn contract heeft uitgediend, zegt dat genoeg…"

Twente staat bovenaan in de Eerste Divisie met tien punten voorsprong op Sparta, dat nog wel een duel tegoed heeft.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen