Genesio kondigt aan dat hij na dit seizoen vertrekt bij Lyon

13 april 2019, 15:19

Bruno Genesio heeft zijn ontslag ingediend bij Olympique Lyon. De 52-jarige oefenmeester heeft door de negatieve stemming rondom de club besloten om na dit seizoen te vertrekken bij de Franse topclub.

Genesio leek af te stevenen op contractverlenging, maar zag het na de 2-3 nederlaag tegen Stade Rennes in de halve finale van de Coupe de France mis gaan. "Ik heb al een tijdje te maken met een negatief klimaat, wat een belemmering kan zijn voor spelers en voor de club", reageert hij op zijn vertrek. "Ik heb vanochtend een hele lange discussie gehad met mijn president om hem te vertellen niet doorgaan volgend seizoen."

De trainer staat sinds 2015 voor de groep bij Lyon. Het doel van de club was om tweede te worden, maar de ploeg heeft vijf punten achterstand op nummer twee Lille. Vrijdag verloor Lyon met 2-1 van Dijon, na een week eerder met 1-3 te hebben verloren van Dijon.

Het vertrek van Genesio kan goed nieuws zijn voor Memphis Depay. De Nederlandse aanvaller beschikt onder hem namelijk niet over een vaste basisplaats, iets wat na dit seizoen zou kunnen veranderen. Bij Lyon staat ook Kenny Tete op de loonlijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen