Tottenham wint ook derde wedstrijd in nieuwe stadion

13 april 2019, 15:25

Spelen in het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium vergaat de selectie van de Engelse club vooralsnog prima. De formatie van Mauricio Pochettino won bij de opening van Crystal Palace (2-0) en zegevierde vervolgens ook tegen Manchester City in de Champions League (1-0). Zaterdag werd er wederom gewonnen: degradant Huddersfield Town werd met 4-0 verslagen.

Daarmee is de eerste grote overwinning een feit voor Tottenham Hotspur in het nieuwe stadion. Het al gedegradeerde Huddersfield was zoals verwacht geen partij voor Tottenham, dat door de winst terugkeert op de derde plaats. Arsenal en Chelsea hijgen de de ploeg wel in de nek.

Zaterdag verdeelde Tottenham de goals keurig over beide helften. Victor Wanyama, die al ruim een jaar niet meer had gescoord, en Lucas Moura waren doeltreffend. Laatstgenoemde had de smaak goed te pakken. De Braziliaan haalde in de slotfase nog twee keer de trekker over, waardoor de eerste hattrick in het nieuwe stadion ook een feit is. Zijn tweede goal kwam overigens tot stand na een prachtige pass van Christian Eriksen.

Tottenham won dus makkelijk, ondanks de absentie van het drietal Dele Alli, Son Heung-min en Harry Kane. Zodoende leven The Spurs met een goed gevoel toe naar de return tegen Manchester City in de Champions League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen