B-keus Juventus slaat flater en is nog geen kampioen

13 april 2019, 16:54

Nog geen titelfeest voor Ajax-opponent Juventus. De Italianen spaarden met het oog op het duel tegen de Amsterdammers maar liefst negen spelers in het kampioensduel bij SPAL 1907 en dat kwam ze duur te staan. De gastheren wonnen verrassend, maar niet onverdiend met 2-1 en daardoor is de Oude Dame nog geen kampioen.

Kampioensduel of niet, het treffen met Ajax in de Champions League is belangrijker voor Juve. Daarom besloot Massimiliano Allegri om maar liefst negen wijzigingen toe te passen. Onder meer Cristiano Ronaldo mocht thuisblijven en verschillende onbekende namen maakten hun basisdebuut voor formatie uit Turijn. De start was nog hoopvol: Moise Kean, man in vorm, tikte als een ware spits na een half uur spelen de openingstreffer binnen en leek daarmee een probleemloze middag in te luiden.

Dat werd het niet, want kort na rust maakte Kevin Bonifazi de gelijkmaker. Hij klopte reservedoelman Mattia Perin. Vervolgens kreeg SPAL, dat slechts een paar punten boven de degradatiestreep staat, de beste kansen op de overwinning. Een daarvan werd een kwartier voor tijd benut dankzij de oudgediende Sergio Floccari. Zodoende kende Juve een slechte generale voor de return tegen Ajax, weet het dat de B-keus minder goed is dan gedacht en moet het nog even wachten op de onvermijdelijke achtste landstitel op rij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen