Dzeko matchwinner bij Roma, Lens wint topper van Elia

13 april 2019, 20:10

Dankzij een goal van Edin Dzeko heeft AS Roma het thuisduel tegen Udinese gewonnen. De Romeinen van Claudio Ranieri speelden zonder de Nederlanders Rick Karsdorp en Justin Kluivert. In Turkije wist Jeremain Lens met Besiktas te winnen tijdens de topper tegen koploper Istanbul Basaksehir.

AS Roma – Udinese: 1-0

De thuisploeg is volop in de race om een plaats bij de eerste vier, want dat geeft in de Serie A recht op directe plaatsing voor de Champions League. Met Internazionale, Atalanta Bergamo, AC Milan en SS Lazio lijkt AS Roma te strijden voor de derde en vierde plaats achter koploper Juventus en runner-up Napoli.

Udinese leek op papier een te nemen horde, maar de gasten verweerden zich kranig in de hoofdstad. Het duurde tot halverwege het tweede bedrijf tot de ploeg van Ranieri de score wist te openen. Dzeko maakte de enige van de avond en schoot Roma in ieder geval voor even naar de vierde plaats. Lazio, Atalanta en Milan hebben echter nog een wedstrijd tegoed.

Besiktas – Istanbul Basaksehir: 2-1

In Turkije greep Besiktas de laatste strohalm voor een spannende titelrace. De nummer drie versloeg koploper Istanbul Basaksehir met 2-1. 'Good old' Robinho zorgde nog voor de voorsprong namens de gasten, maar Atiba Hutchinson (ex-PSV) en Burak Yilmaz draaiden de score om. Bij de thuisploeg stond Jeremain Lens op de rechtbuitenpositie, terwijl Eljero Elia bij Basaksehir dezelfde functie bekleedde. Het gat is nu acht punten, terwijl Galatasaray op zes punten van de koppositie staat. Zij hebben zelfs nog een duel minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen