Schlemiel Becker pakt toch heldenrol: "Ik wilde een salto maken"

13 april 2019, 22:04

Sheraldo Becker leek de schlemiel van de avond te worden, maar ontpopte zich in de slotseconde toch tot de held van ADO Den Haag. Nadat de buitenspeler de gelijkmaker van AZ inluidde met balverlies, tekende hij in de vierde minuut van de blessuretijd tot zijn eigen vreugde alsnog voor de winnende treffer.

Kort na de krankzinnige slotfase stond Becker met een grote grijns FOX Sports te woord. Becker werd bij zijn goal gelanceerd door Tom Beugelsdijk en drukte na een goede actie mooi af. "Er ging van alles door me heen. Ik wilde een salto maken, maar toen hoorde ik de fans heel hard schreeuwen en besloot ik het doelpunt met hen te vieren."

Het was een rollercoaster van emoties, want Becker kon een paar minuten eerder wel huilen van ellende. Toen leverde hij de bal zomaar in, waarna Albert Gudmundsson de gelijkmaker namens AZ kon aantekenen. "Ik kon wel door de grond zakken. Ik lag op de grond en dacht echt even overal aan." Tot zijn opluchting kwam het, mede dankzij Becker zelf, nog allemaal goed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen