Allegri ziet mogelijk rol voor Dybala weggelegd tegen Ajax

14 april 2019, 09:27

Juventus verloor zaterdagavond op bezoek bij SPAL, maar de nederlaag lijkt Massimiliano Allegri niet te deren. De 51-jarige coach zat al met zijn hoofd bij de returnwedstrijd tegen Ajax in de Champions League en gaf veel spelers rust. Paulo Dybala kreeg tegen SPAL weer een keer negentig minuten speeltijd en komt tegen Ajax mogelijk in Allegri's plannen voor.

Dybala speelde afgelopen woensdag tegen Ajax (1-1) een kwartier, maar mocht tegen SPAL in de basis starten. "Des te meer hij speelt, des te fitter hij wordt. Hij hervond vandaag wat enthousiasme. Het was psychologisch gezien niet makkelijk voor hem om steeds maar twintig minuten te spelen vervolgens weer geblesseerd te raken. Ik ben erg blij met wat hij vandaag heeft laten zien. Dat is een goed teken voor dinsdag. We moeten ook rekening houden met een eventuele verlenging", aldus Allegri tegenover Sky Sports Italia.

Ook met JTV blikte Allegri vooruit op de wedstrijd van dinsdag en sprak hij met veel respect over Ajax. "Ze spelen altijd op dezelfde manier, ongeacht of ze voor eigen publiek of buitenshuis spelen. We zullen daarom goed moeten spelen en respect voor ze moeten hebben. Het wordt een lastige wedstrijd tegen een zeer indrukwekkend team."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen