Bayern trekt goede lijn voort en komt weer aan kop in Bundesliga

14 april 2019, 17:30   Bijgewerkt: 14 april 2019, 17:38

Borussia Dortmund won zaterdag en kwam daardoor weer aan kop in de Bundesliga, maar is die positie zondag weer kwijtgeraakt aan Bayern München. De regerend kampioen zegevierde zondag simpel met 1-4 van Fortuna Düsseldorf en staat een punt boven Dortmund.

Eerder dit seizoen verloor Bayern in eigen huis verrassend van de promovendus, maar zondag liet de ploeg zich niet verrassen. Kingsley Coman zou midweeks ruzie hebben gemaakt met Robert Lewandowski op de training, maar de Fransman leek daar zondag niet van onder de indruk. De Fransman scoorde twee keer voor rust en zorgde daarmee voor een 0-2 stand in de pauze. Toen Serge Gnabry er kort na rust ook 0-3 van maakte, was het duel beslist.

Bayern kende dus wederom een makkelijke middag, na de 5-0 zege van vorige week tegen Borussia Dortmund. Zorgelijk was echter dat Manuel Neuer kort na de pauze geblesseerd de strijd moest staken. Zijn vervanger Sven Ulreich moest in de slotfase nog wel een doelpunt incasseren. Fortuna-invaller Dodi Lukebakio schoot vanaf de penaltystip de 1-3 binnen. Het slotakkoord kwam echter op naam van Leon Goretzka: 1-4.

Overige uitslag:

1899 Hoffenheim - Hertha BSC 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen