Van Duinen baalt in Tilburg: "Blij dat de scheidsrechter affloot"

14 april 2019, 18:06

Vorige week wervelde PEC Zwolle met 5-0 langs Fortuna Sittard, maar daar was zondag weinig meer van terug te zien. De nummer twaalf van de Eredivisie had niets te vertellen tegen Willem (2-0), zag ook Mike van Duinen.

De spits was ongelukkig en zorgde met een eigen goal voor het eerste tegendoelpunt van de middag. Tegenover RTV Oost stelde hij vast dat PEC Zwolle geen schim was van zichzelf. "Het was wel dezelfde ploeg, maar vandaag was het absoluut niet goed. Dat is wel duidelijk. De nederlaag heeft geen tactische oorzaak. Het ligt aan de manier waarop zij de duels aangingen en hoe wij dat hebben gedaan. Zij waren veel agressiever. Ik kan niet uitleggen hoe het komt dat we op dat vlak worden afgetroefd. We weten allemaal dat het niet hoort, maar toch is het gebeurd."

Door het verlies is deelname aan de play-offs om Europees voetbal nu een utopie geworden. "Je weet dat als je vandaag wint, je misschien weer een beetje aanhaakt. Nu komen we in een ruimte waarin we niet meer echt omhoog of omlaag kunnen. Dat is jammer", zegt Van Duinen, die sprak van een kansloze middag. "Ik was blij dat de scheidsrechter affloot. Voor iedereen van PEC Zwolle was het vandaag een grote teleurstelling. Dat mogen wij onszelf aanrekenen. Laten we er voor zorgen dat we zo hoog mogelijk op de ranglijst eindigen en dan gaan we op naar volgend seizoen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen