Vitesse komt niet dichterbij na remise: "Er is altijd druk"

14 april 2019, 22:03

Een zege bij FC Utrecht was Vitesse goed uitgekomen, maar de ploeg bleef steken op een 0-0 remise. Aanvoerder Bryan Linssen beseft dat de druk er nog volledig op zit in Arnhem.

"Er is altijd druk. Elke keer gaat het hierover. Maar ik vind dat we altijd moeten winnen, of je nou voor de play-offs speelt of niet", zegt Linssen tegen Omroep Gelderland. Vitesse moet de play-offs halen, beseft Linssen. "Maar dat betekent niet dat de situatie voor ons verandert na vandaag. We staan namelijk nog altijd op de goede plek op de ranglijst. De bal ligt nog bij ons, bij Ajax is dat voor de strijd om het kampioenschap toch ook hetzelfde? Wij moeten winnen en dat willen we ook."

Vitesse staat nu zevende, maar nummer negen FC Groningen heeft slechts twee punten minder. Trainer Oleg Yarovinsky, die Leonid Slutsky verving op de bank, beseft dat het spannend is. "Maar voetbal is altijd tricky. We moeten gewoon de rest van de wedstrijden winnen, dan kan niemand ons stoppen. Het is nog altijd in onze handen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen