Internazionale doet goede zaken met winst bij Frosinone

14 april 2019, 22:42

Internazionale blijft volop in de race voor Champions League-voetbal. Ondanks de onrust binnen de selectie zijn er zondag drie punten gepakt. Het ging niet van harte, maar nummer voorlaatst Frosinone werd met 1-2 verslagen.

Radja Nainggolan zorgde ervoor dat Inter, met Stefan de Vrij in de basis, goed aan het duel begon. De Belg zette na negentien minuten de 0-1 op de borden voor de bezoekers. Ivan Perisic tilde de marge vervolgens nog voor rust naar 0-2. Mauro Icardi stond in de basis bij Inter, maar was niet doorslaggevend.

Er was dus weinig aan de hand voor Inter, maar de thuisploeg beet in de tweede helft van zich af. Een kwartier na de doelwissel zorgde Francesco Cassata voor de 1-2. Verder kwam Frosinone echter niet, maar de bezoekers sloegen nog wel toe. Uruguayaan Matías Vecino bepaalde de eindstand op 1-3. Inter verspeelde vorige week nog punten tegen Atalanta Bergamo, maar heeft nu dus weer de volle buit gepakt. De ploeg staat derde, met vijf punten meer dan AC Milan.