Gisteren gemist: Liverpool wint PL-kraker, zeperd PSG

15 april 2019, 00:30   Bijgewerkt: 14 april 2019, 23:43

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 14 april.

Utrecht en Vitesse spelen doelpuntloos gelijk in Galgenwaard

FC Utrecht en Vitesse hebben zondagmiddag met 0-0 gelijkgespeeld in een matige wedstrijd. Vooral de eerste helft was weinig spectaculair en kende weinig kansen. De VAR keurde een treffer een Utrechtste treffer van Sander van de Streek terecht af wegens buitenspel.  In de tweede helft was het Vitesse die het meeste aansprak maakte op de drie punten en ook scoorde via Jake Clarke-Salter, maar ook nu gooide de VAR roet in het eten. Al met al een teleurstellende wedstrijd tussen deze twee subtoppers, beiden schieten weinig op met dit punt.

Drie wervelende minuten brengen Liverpool aan kop in titelrace

Met nog vier speelronden te gaan is het nog altijd bloedstollend spannend in de Premier League. Manchester City won eerder vandaag en dus kon Liverpool niet achterblijven. Dat deed de ploeg van Jürgen Klopp ook niet: in een intense en spannende topper werd Chelsea met 2-0 verslagen. Mohamed Salah was de uitblinker met een geweldige pegel. The Reds staan door de winst weer bovenaan in Engeland.

Becker heeft aflopend contract en wil bijtekenen bij ADO

Sheraldo Becker is bezig aan een goed seizoen bij ADO Den Haag. Omdat hij beschikt over een aflopend contract, kan hij in de zomer verkassen. De buitenspeler en ADO denken echter aan een nieuwe verbintenis.

Napoli wint ruim en laat doek vallen over hekkensluiter Chievo

De titelstrijd in Italië is nog niet helemaal gestreden. Napoli heeft ervoor gezorgd dat het titelfeestje van Juventus, dat zaterdag verloor, nog even uitgesteld is. Napoli zegevierde zondag simpel met 1-3 bij Chievo.

Lille veegt vloer aan met PSG, dat weer titelkans laat liggen

Paris Saint-Germain is dit seizoen ver boven de andere ploegen in de Ligue 1 verheven, maar heeft zondag een zeldzame inzinking gekend. In de wedstrijd tegen nummer twee Lille kon PSG kampioen worden, maar dit gebeurde niet. In tegendeel: de Noord-Fransen veegden de vloer aan met de koploper: 5-1.

Internazionale doet goede zaken met winst bij Frosinone

Internazionale blijft volop in de race voor Champions League-voetbal. Ondanks de onrust binnen de selectie zijn er zondag drie punten gepakt. Het ging niet van harte, maar nummer voorlaatst Frosinone werd met 1-2 verslagen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen