De Jong verwacht te kunnen spelen tegen Juventus

15 april 2019, 07:44

De schrik sloeg de supporters van Ajax om het hart toen Frenkie de Jong zaterdagavond uitviel tegen Excelsior (6-2). De 21-middenvelder liet zich halverwege de eerste helft wisselen met hamstringklachten. Zou hij dinsdag kunnen meespelen tegen Juventus? De Jong zelf denkt van wel.

Dat vertelt zijn zaakwaarnemer Ali Dursun tegenover De Telegraaf. "Het gaat goed met Frenkie. Hij reist met de ploeg mee naar Italië en ik denk dat hij kan spelen tegen Juve. Frenkie zelf is positief gestemd", luiden de geruststellende woorden van de belangenbehartiger. De Jong werd zaterdag na 28 minuten gewisseld nadat hij zelf aangaf last te hebben van zijn hamstring. Jurgen Ekkelenkamp kwam voor hem in het veld

"De wissel was uit voorzorg", gaat Dursun verder. "Frenkie voelde de hamstring opspelen, maar er was geen moment dat de pijn er echt inschoot. Dus het lijkt erop dat de schrik groter was dan de schade." De Jong was de heenwedstrijd tegen Juventus (1-1) één van de grote uitblinkers aan Ajax-zijde en een sleutelspeler in het systeem van trainer Erik ten Hag, die hoe dan ook Nicolás Tagliafico vanwege een schorsing mist in Turijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen