Guardiola overtuigd dat Man City alsnog halve finale bereikt

15 april 2019, 16:01

Pep Guardiola denkt dat Manchester City zich woensdag ten koste van Tottenham Hotspur gaat plaatsen voor de halve finale van de Champions League. The Citizens verloren het heenduel met 1-0, maar de Spaanse coach is ervan overtuigd dat zijn ploeg in de returnwedstrijd orde op zaken gaat stellen. Dat vertelt hij op de persconferentie in aanloop naar de Engelse clash in het Etihad Stadium.

"Mijn gevoel zegt me dat we naar de halve finales gaan. Dat is wat ik meteen na de eerste wedstrijd voelde en ook toen ik de wedstrijd analyseerde. Misschien zit ik ernaast, maar op dit moment denk ik dat we naar de halve finales gaan", aldus Guardiola, die een uitschakeling niet desastreus zou vinden. "Als we verliezen, dan zijn we één of twee dagen verdrietig, maar daarna spelen we nog om de landstitel en we staan ook nog in de finale van de FA Cup."

Manchester City verloor de heenwedstrijd in het vernieuwde stadion van Tottenham Hotspur met 1-0. Sergio Agüero miste na twaalf minuten een strafschop, met achteraf grote gevolgen. Tien minuten voor tijd maakte de Zuid-Koreaan Heung-min Son namens de Spurs het enige doelpunt van de wedstrijd.

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen