Blessure Edmilson minder ernstig dan verwacht

20 juni 2006, 12:09

Geluk bij een ongeluk voor Edmilson: de blessure die de Braziliaan het WK kostte, is veel minder ernstig dan verwacht. Aanvankelijk werd gevreesd dat hij maandenlang uit de roulatie zou zijn, maar de middenvelder van FC Barcelona verwacht dat hij op tijd fit zal zijn voor de start van het nieuwe seizoen. 

Edmilson behoorde tot de Braziliaanse selectie voor het WK, maar liep daags voor de start van het toernooi een scheurtje in zijn meniscus op. "Het was enorm moeilijk voor mij", blikt hij op de website van FC Barcelona terug op zijn vertrek uit het Braziliaanse kamp. "Ik had het hele seizoen toegeleefd naar het WK. Om op zo'n manier mijn droom uiteen te zien spatten, is heel moeilijk."

Toch bekijkt Edmilson de situatie inmiddels alweer van de positieve kant. "Ik kan nu in ieder geval veel tijd doorbrengen met mijn familie. Bovendien heb ik geluk gehad, de blessure valt mee. Ik hoop over twee weken de training weer te kunnen hervatten. Ik ga er dan ook vanuit dat ik weer helemaal fit ben wanneer het nieuwe seizoen begint."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen