Wöber: "Ben ontzettend trots op de resultaten van Ajax"

15 april 2019, 18:00
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber speelde in de groepswedstrijd tegen Bayern München (uit) nog een belangrijke rol in de Champions League-campagne van Ajax, maar vertrok in de winter naar Sevilla. Daar volgt hij de verrichtingen van zijn oud-ploeg nog altijd op de voet.

De Oostenrijker vindt het mooi dat Ajax in de kwartfinale van het prestigieuze toernooi staat. "Ik ben ontzettend trots op de resultaten van Ajax tot zover", zegt de verdediger tegen Voetbal International. "k heb nog dagelijks contact met de jongens en hoop dan ook dat ze geheel terecht de competitie gaan winnen. En het zou fantastisch zijn als ze Juventus ook weten te verslaan dinsdag. Ze hebben zeker een kans als het team weer het niveau haalt zoals tegen Madrid. Ik heb sommigen van hen nog gesproken de laatste dagen, maar wens ze vanuit Sevilla nogmaals heel veel succes."

De Oostenrijker deed het uitstekend bij Sevilla en stond zeven keer in de basis, totdat hij een knieblessure opliep. Die houdt hem voorlopig aan de kant. "Maar ik ben ontzettend blij dat dat we het zo goed doen de laatste wedstrijden. Kwalificatie voor de Champions League is heel belangrijk voor de club en mezelf. Ik voel me fantastisch bij deze club. Ik ben hier fantastisch opgevangen door iedereen bij de club. Als alles goed gaat ben ik ruim voor de voorbereiding weer topfit. En hoop dan van waarde te kunnen zijn voor Sevilla. De club is veel met me bezig en geven dan ook aan dat ik belangrijk ben voor het team als basisspeler."

Word jij de nieuwe Koning TOTO? Laat zien wat je kunt en speel mee!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen